3.3.12

Δύο κολλητοί πλήρωσαν... την ίδια έκτρωση !!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν της νυχτερινές ώρες Κυριακής αποκριάς προς καθαρή Δευτέρα σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας με πρωταγωνιστές δυο φίλους - ο ένας πολύ γνωστός - που τα έπιναν επί ώρες στο μπαρ.
Οι τελευταίοι θαμώνες του μαγαζιού, αλλά πολύ περισσότερο ο μπάρμαν, έμεινα άφωνοι, όταν ξαφνικά άκουσαν τον ένα από τους δυο «κολλητούς» σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει «θα την σκίσω» και τον άλλο να προσπαθεί να τον κρατήσει.
Αιτία του κακού ήταν νεαρή με εξαιρετικά σωματικά προσόντα, η οποία είχε μόλις περάσει από μπροστά τους και όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, αποτελούσε κάποτε αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας.
Το πέρασμά της μπροστά από τους δυο φίλους δεν ξύπνησε μόνο μνήμες αλλά έλυσε και γλώσσες, με τον ποιο ήρεμο από το δίδυμο να εξομολογείται πως κάποτε μαζί της εκτός από την παρέα είχε και ερωτική σχέση και μάλιστα τόσο προχωρημένη, ώστε κάποια στιγμή η νεαρά να κυοφορεί το... προϊόν της σχέσης τους.
Στο άκουσμα της... είδησης ο δεύτερος της παρέας άρχισε να ρωτάει, πώς, που, πότε και όταν πληροφορήθηκε την χρονική περίοδο της σχέσης του φίλου με την κοινή ...φίλη άρχισε να μην πιστεύει στ' αυτιά του.
Στη συνέχεια δεν άντεξε και εκμυστηρεύτηκε, πως το ίδιο διάστημα είχε ερωτική σχέση και αυτός με τη ίδια κοπέλα και πως αιτία του χωρισμού τους ήταν το γεγονός - όπως του είχε ανακοινώσει - εγκυμοσύνης από αυτόν κάτι που αντέκρουσε καθώς έπασχε από υπογονιμότητα.
Όταν άρχισαν οι πιέσεις τότε ο ... «υπογονιμικός» της ... «τριάδας» αναγκάστηκε να καταβάλει το ποσό που απαιτείται για την διακοπή της κύησης, διακόπτοντας συγχρόνως και κάθε επαφή με την νεαρή!!!
Η αποκάλυψη της ιστορίας έφερε τους δυο φίλους να φεύγουν από το μαγαζί τελευταίοι, αφού κατανάλωσαν δεκάδες σφηνάκια για να ξεχάσουν το δούλεμα που είχαν φάει. dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου