3.3.12

Γυναίκα δάγκωσε στο χέρι αστυνομικό, γιατί δεν την άφησε να καταπιεί κάνναβη !!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν σε οικία στην Πάφο, μετά από πληροφορία ότι εκεί ίσως να αποκρύπτεται κλοπιμαία περιουσία.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο Νίκος Τσαππής, ανέφερε ότι με την είσοδο των αστυνομικών στην οικία και με την γραπτή συγκατάθεση της 23χρονης ιδιοκτήτριας της, εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα στο καθιστικό, ηλικίας από 21 μέχρι 24 χρόνων περίπου.
Έξω από την οικία βρισκόταν ένα μέλος της Αστυνομίας, το οποίο πρόσεξε ένα πρόσωπο να πετά έξω από το παράθυρο, ένα σακουλάκι.
Όπως είπε ο Νίκος Τσαππής, το μέλος της δύναμης αμέσως ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εντός της οικίας και εντόπισαν ένα 21χρονο να προσπαθεί να πετάξει ποσότητα κάνναβης.
Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Την ίδια ώρα η ιδιοκτήτρια της οικίας, προσπάθησε να καταπιεί ποσότητα κάνναβης που βρισκόταν στο δωμάτιο όπου συνελήφθη ο 21χρονος.
Η 23χρονη δεν κατάφερε να καταπιεί την ποσότητα κάνναβης αφού παρεμποδίστηκε από μέλος της Αστυνομίας.
Αντιδρώντας "η 23χρονη δάγκωσε στο χέρι τον αστυνομικό προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη", ανέφερε ο κ. Τσαππής.
Η Αστυνομία προχώρησε βάση δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη της 23χρονης γυναίκας, του 21χρονου και ενός 24χρονου.
Και οι τρείς οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα 8ήμερης κράτησης.
Στην κατοχή τους ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 52 γραμμάριων περίπου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου