2.3.12

ΠΑΙΔΕΙΑ -Στον ...κόσμο του και ο Πέτρος Μισθός !!

ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ) ΝΑ ....ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟ ΚΛΑΔΗ !!
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΕ ΜΙΣΘΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ !! Την έντονη αντίθεσή τους στις προτάσεις του προϊσταμένου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Νίκου Κλάδη, για τις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, εκφράζουν οι δάσκαλοι και οι γονείς των μαθητών.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισαν τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά για δυο ώρες την ερχόμενη Τρίτη. Με απόφαση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δεν λειτούργησαν χθες για δυο ώρες το 7ο και το 26ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, τα οποία προτείνεται να συγχωνευτούν.
Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Πέτρος Μισθός, απέδωσε τις κινητοποιήσεις σε πολιτικές σκοπιμότητες και διευκρίνισε ότι οι προτάσεις του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας δεν αποτελούν αποφάσεις αλλά τη βάση για διαβούλευση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου