" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.3.12

Νέο διαζύγιο - βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στην οκτώ ετών σχέση του και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό οι δυο τους δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη.
«Πάνω από όλα υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός», δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον τους, προσθέτοντας ότι ένας από τους λόγους που οι δυο τους διατηρούν συχνή επικοινωνία είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μοιράσουν.
Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Καμενίδη, που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Κατά τα άλλα, η Μαριάντα αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο, ενώ ετοιμάζει και την νέα της δισκογραφική δουλειά, αποφεύγοντας να μιλά για την προσωπική της ζωή.
Πρόσφατα, είχε εμφανισθεί με σούπερ σέξι και αποκαλυπτικό φόρεμα στην τελετή απονομής των βραβείων MAD, όπου αρνήθηκε να μιλήσει για το εάν αληθεύουν οι φήμες περί χωρισμού της.Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου