" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.4.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Θα πληρώσει για τους 18 ενοικιαστές της!

Δεν υπάρχουν μόνο στην Αθήνα ιδιοκτήτες που νοικιάζουν παράνομα τα σπίτια τους σε πλήθη μεταναστών, υποχρεώνοντάς τους να στοιβάζονται σαν τα ζώα! 
Για τον ίδιο λόγο παραπέμπεται να δικαστεί και μια υπερήλικη ιδιοκτήτρια σπιτιού στην Καλαμάτα, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας!
Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 87χρονης κατηγορούμενης, αποκάλυψε ότι μίσθωνε παράνομα έναντι ενοικίου τα οκτώ δωμάτια του σπιτιού της ιδιοκτησίας της σε συνολικά 18 αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων, από τους οποίους οι 12 βρίσκονταν νόμιμα στη χώρα.
Λόγω της προχωρημένης ηλικίας της, η 87χρονη δεν συνελήφθη αλλά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της. 

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ερευνούν αν τις εκμισθώσεις έκανε κάποιος πληρεξούσιός της. Από τους αλλοδαπούς ενοικιαστές, ένας συνελήφθη επειδή βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και άλλοι πέντε επειδή είχαν παραβιάσει την προθεσμία ενός μήνα που τους είχε δοθεί για να εγκαταλείψουν τη χώρα...apospasma.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου