" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.4.12

Καταδικάζει ο ΠΣΑΤ τον τραυματισμό φωτορεπόρτερ από δυνάμεις των ΜΑΤ

Αντ.Αντωνόπουλος
Ο Πανελλλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου καταδίκασε με ανακοίνωσή του την επίθεση που δέχθηκε προχθές Τετάρτη, ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος, από δυνάμεις των ΜΑΤ. Το πρωτοφανές συμβάν διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου. 
Η ανακοίνωση:
 «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τη βάρβαρη επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ σε βάρος του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριου Λώλου, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών στο Σύνταγμα, στη μνήμη του 77χρόνου συνταξιούχου φαρμακοποιού. Συνέπεια της επίθεσης ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του προέδρου της ΕΦΕ, ο οποίος χειρουργήθηκε για την κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη από χτύπημα με γκλομπ. Ο ΠΣΑΤ εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του στη στοχοποίηση των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ και ζητά από τους υπεύθυνους της Κυβέρνησης να λάβουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για μη επανάληψη τέτοιων απαράδεκτων περιστατικών, αλλά και καταλογισμό ευθυνών στους υπαίτιους της ανεξέλεγκτης βίας, που έχουν ως σκοπό την τρομοκράτηση και την φίμωση της ελευθεροτυπίας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου