" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.4.12

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης των Ελλήνων είναι η ανεργία

Σχεδόν ένας στους πολίτες της χώρας θεωρεί ότι ο μεγαλύτερος φόβος για το μέλλον είναι η ανεργία καθώς το 42% των ανθρώπων που συμμετείχαν σε πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Alco, δήλωσε ότι αυτό είναι το κυριότερο που τους απασχολεί.
Στη δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Crash και διεξήχθη σε δείγμα 1.200 ατόμων, το διάστημα από 20 ως 27 Μαρτίου, οι πολίτες στο ίδιο ερώτημα, το 26% απαντούν η ανεπάρκεια των πολιτικών, το 15% η διαφθορά, το 11% η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και το 5% οι επιδιώξεις των ξένων.
Με οριακή πλειοψηφία, 44%, οι πολίτες εκτιμούν ότι δεν υπήρχαν περιθώρια διαπραγμάτευσης του μνημονίου, έναντι του 40% που έχουν τη γνώμη ότι υπήρξαν περιθώρια, ενώ 16%, όσων συμμετείχαν στην έρευνα, εμφανίζεται χωρίς άποψη. Ωστόσο, το 45% των ερωτηθέντων απαντά ότι το πιο ισχυρό κριτήριο για την επιλογή που θα κάνει στις εκλογές είναι η ανάγκη να παραμείνουμε στο ευρώ, έναντι του 41% που απαντά ότι βασικό κριτήριο της επιλογής του θα είναι η διαμαρτυρία για το μνημόνιο και τα κόμματα που το ψήφισαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου