7.4.12

Αντ.Σαμαράς -Εκλογές στις 6 Μαίου - ΟΧΙ στην Συγκυβέρνηση !

Από το Αιγάλεω ξεκίνησε τις προεκλογικές της συγκεντρώσεις η Νέα Δημοκρατία με ομιλία του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές εάν δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ , επιτέθηκε και στον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ υποστήριξε οτι οι εκλογές θα γίνουν στις 6 Μαϊου.
 «Θα προχωρήσουμε σε χρονοδιάγραμμα για τη μείωση των φόρων.Σας είπα με λίγα λόγια τι θέλουμε να κάνουμε, και τώρα σας ρωτώ: Τι απ’ όλα αυτά μπορώ να κάνω μαζί με το ΠΑΣΟΚ»
Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι «εξετάσουμε πλήρως πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο. Θα διερευνήσουμε τα εγκλήματα που καταγγέλλουν πια, πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ»
 Αναφέρθηκε και στο θέμα των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας λέγοντας χαρακτηριστικά « Θα απομακρύνουμε τα γκέτο των λαθρομεταναστών, τις συμμορίες των παρανόμων. Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις, τις γειτονιές μας» ενώ για τα επεισόδια τόνισε « Θα τελειώσω με τους κουκουλοφόρους! Θα τους βγάλω τις κουκούλες. Θα δούμε τα πρόσωπά τους.»
Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «το μήνυμά μας είναι μήνυμα Ενότητας. Θα αγκαλιάσουμε όλους τους Έλληνες. Ζητώ από τον καθένα σας, από το σύνολο του κόμματος και της νεολαίας μας, να σηκώσετε τη σημαία της Αξιοπρέπειας και του Αγώνα. Αυτό είναι το σύνθημα σήμερα : η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Όλοι οι άλλοι ποντάρουν στο φόβο και στη μισαλλοδοξία. Εμείς όπλο και μήνυμά μας, έχουμε την Ελπίδα.Η Ελπίδα είναι δύναμη! Δώστε μου τη δύναμη ενός Έθνους. Για να κερδίσουμε τη μάχη της Πατρίδας.Μαζί προχωράμε,η Ελλάδα θα τα καταφέρει.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου