1.5.12

ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ? ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΛΤΕΡ?

 Από Αναγνώστη
Αντε ντε.  Γιατί αργείτε? Δεν σας έχουν φτάσει ακόμη οι υπογραφές? Δεν έχετε συγκεντρώσει αρκετές?
Αλλά εάν είστε μάγκες να βγάλετε τα ονόματα σας στο επίσημο για σας μπλογκ των εργαζομένων του ΑΛΤΕΡ.
Εάν ειστε μάγκες να βγάλετε τις κουκούλες  και να πειτε στις οικογένειες μας ότι δεν σας ενδιαφέρει αν ζήσουμε ή αν πεθάνουμε.
Να τα πείτε να σας ακούσει και όλος ο κόσμος.
Δυστυχώς εκτός από ένα γέρο προδότη οι υπόλοιποι ειστε παιδάκια και παίρνεται στο λαιμό σας ανθρώπους που είανι βιοπαλαιστές μία ζωή.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε γιατί ζητάτε την πτώχευση του ΑΛΤΕΡ.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ ΛΟΙΠΟΝ.
Υπάρχουν οφειλες προς τους εργαζομένους. Υπάρχουν όμως και νόμιμα μέσα διεκδίκησης που οι περισσότεροι να έχουμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα αγωγές κ.λ.π. Ποιο το όφελος της συγκέντρωσης υπογραφών για πτώχευση?
Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ΔΟΥΛΙΤΣΑ  παίρνετε και ένα επιδοματάκι έ ,,,βγαίνει το μεροκάματο.
Θα μου πείτε δικαιωμα σας να τα παίρνετε. Μήπως όμως είναι και δικαίωμα κάποιων να επιλέξουν τι θέλουν στη ζωή τους/
Μήπως κάποιοι θέλουν να είναι ΜΑΛΑΚΕΣ? Εσας τι σας ενδιαφέρει.?
Γι αυτό σας λέω... Παιδάκια με καπέλλο ( βγαζετε το που και που θα κάνετε φαλάκρα ) παιδάκια με το ζελέ και τα όρθια μαλλια ( οι τρίχες δεν σηκώνονται από μόνες τους θέλουν βοήθεια και όχι για κανένα αλλο λόγο αλλά για να αποκτήσεις ύψος)  παπούδες βαρήκοι ( απορούμε πως θα ακούτε τις ανάγκες των συμπολιτών σας  αφού ζητάτε τη ψήφο τους ) και κυρίες που είναι αναγκασμένες να κουβαλούν βαλίτσα στη πλάτη ( οι γυναίκες στα χωριά παλιά ζαλωνόντουσαν  ακόμα εκεί έχετε μείνει ? προσέξτε θα γίνετε μπροστόβαρη ) αφού από την αρχή έχετε πάρει τις αποφάσεις σας  γιατί μας ταλαιπωρήσατε?
Άντε μια και πιάνει το καλοκαίρι καμμιά μπυρίτσα να την πίνετε σε άλλα μέρη δεν είναι και το καλύτερο το Μπουρνάζι. Αλλά οι δολοφόνοι γυρνουν και ξαναγυρνούν στο τόπο του εγκλήματος. Αν είχατε έστω και λίγη αξιοπρέπεια θα έπρεπε να είχατε φύγει.
Εσείς έχετε φτάσει στο κόκκαλο. Αλλά φαίνεται  ότι ούτε το κουφάρι δεν θέλετε να αφήσετε. Σιγά σιγά θέλετε να το κρατσανίσετε και αυτό.Αυτές τις οδηγίες είχατε 
Αι σιχτήρ !!!!!!!
Και κάντε το γρήγορα γιατί η φτώχεια έχει αρχίσει να μιλάει και τα στοιχεία εναντίον σας να συσωρεύονται.
Εργαζόμενος ΑΛΤΕΡ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου