" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.6.12

Εξαπλώνονται τα πύρινα μέτωπα στην Αττική !


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά, που ξεκίνησε το μεσημέρι από τη Δροσιά Κερατέας και πήρε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων, έντασης 7 μποφόρ, που πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά είναι πολύ κοντά στα σπίτια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Ωστόσο, πριν από λίγο, εκκενώθηκε προληπτικά, με εντολή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, το Γηροκομείο Κωνσταντινοπολιτών, στην Παλαιά Φώκαια.

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 120 πυροσβέστες, με 48 οχήματα, τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.
Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 5 το απόγευμα στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, καίει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, τρία αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Δύο νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στην Αττική, στην Παλλήνη και στον Κάλαμο.
Στην Παλλήνη, η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Παπαχωράφι και καίει χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά, νωρίτερα, κατευθυνόταν προς το εργοστάσιο της Δωδώνης, αλλά σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλούσε άμεσα κατοικημένη περιοχή. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα και οκτώ οχήματα των δήμων.

Η άλλη φωτιά εκδηλώθηκε στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου,
καίει πουρνάρια και σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 18.30 στην περιοχή Κεφαλόβρυσο της Πάτρας. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν, η φωτιά μαίνεται ανεξέλικτη, καίγοντας κυρίως αγροτοδασική έκταση. Στην περιοχή επιχειρούν περίπου 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τα σπίτια.

Επίσης ένα ακόμη πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Αγία Τριάδα, στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.
Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου