16.6.12

ΕΞΑΡΘΡΩΣΑΝ σπείρα ...Γυναικών !!


Σπείρα γυναικών που διέπραττε απάτες, αποκομίζοντας 326.000 ευρώ, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο γυναίκες, εκ των οποίων μία 26χρονη Ελληνίδα και μία 46χρονη αλλοδαπή, πολωνικής καταγωγής, ενώ το τρίτο μέλος της σπείρας, μια 41χρονη Ελληνίδα, είναι ήδη έγκλειστη στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για απάτες.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο Ελληνίδες παρουσιάζονταν ως εκπρόσωποι ιδιοκτήτριας μεζονέτας στην Κηφισιά, σε υποψήφιους αγοραστές, τους οποίους δελέαζαν με χαμηλές τιμές πώλησης και τους έπειθαν να προβούν στην αγορά της.
Στη συνέχεια ζητούσαν και λάμβαναν μεγάλες προκαταβολές, παρουσιάζοντας την αλλοδαπή συνεργό τους ως ιδιοκτήτρια της μεζονέτας.
Για την υπογραφή των προσυμφώνων την είχαν εφοδιάσει με πλαστό δελτίο ταυτότητας στο οποίο αναγράφονταν τα στοιχεία της πραγματικής ιδιοκτήτριας.
Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι με αυτό τον τρόπο έχουν εξαπατήσει τέσσερις υποψήφιους αγοραστές, λαμβάνοντας προκαταβολές που ανέρχονται στο ποσό των 326.000 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να εισπράξουν επιπλέον 80.000 ευρώ.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 600 ευρώ, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας και ένα πλαστό δελτίο πολωνικής ταυτότητας, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου