16.6.12

ΝΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά, που ξεκίνησε το μεσημέρι από τη Δροσιά Κερατέας και πήρε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων, έντασης 7 μποφόρ, που πνέουν στην περιοχή.
Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά είναι πολύ κοντά στα σπίτια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Ωστόσο, πριν από λίγο, εκκενώθηκε προληπτικά, με εντολή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, το Γηροκομείο Κωνσταντινοπολιτών, στην Παλαιά Φώκαια.
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 120 πυροσβέστες, με 48 οχήματα, τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.
Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 5 το απόγευμα στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, καίει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, τρία αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Ακόμα μία φωτιά εκδηλώθηκε  στην Περιοχή Κόκκινος Μύλος στην Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα στην Αττική οδό  ( στην διασταύρωση Αττικής οδού και Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας ) η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την  Πυροσβεστική Υπηρεσία πριν ακόμα απειλήσει κατοικημένη περιοχή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου