" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.6.12

Ποιοι είναι εκείνοι που φοβούνται την σκιά του Κώστα του Λαλιώτη;


 από Αναγνώστη
Ποιοι είναι εκείνοι που διαρρέουν οργανωμένα και τον χαρακτηρίζουν ότι έχει μετακομίσει στην Κουμουνδούρου και ότι στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κώστας Λαλιώτης στην διάψευση του στην εφημερίδα Δημοκρατία όπως αναφέρουν κάποια blogs δήλωσε τα εξής  -ο Αλέξης Τσίπρας και τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται συμβουλάτορες και καθοδηγητές στα παρασκήνια, γιατί έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα να αναπροσδιορίζονται, ιδεολογικά, πολιτικά και προγραμματικά, γιατί έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα να ιεραρχούν μόνοι τους και με τον δικό τους τρόπο τους στόχους στο στρατηγικό, πολίτικο, οικονομικό, επικοινωνιακό και εκλογικό τους σχεδιασμό>

Άραγε λοιπόν αυτά τα συμπεράσματα μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας;
Άραγε η δήλωση του Κώστα του Λαλιώτη ήταν τα αυτονόητα για ένα κόμμα
και αυτές οι δηλώσεις έγιναν στην ανησυχία ενός ανθρώπου που είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η επικοινωνία του Κώστα Λαλιώτη, οι πολιτικές συμπεριφορές του, ήταν η γεννήτρια του ΠΑΣΟΚ, που ακόμα και με την σιωπή του όταν ασχολείται με τα αμπέλια του στην γενέτειρα του, είχε πάντα τις ανησυχίες του γι αυτό το κόμμα.
Είναι και εκείνος ένας από τους δημιουργούς του και ήθελε να επισημάνει με τις δηλώσεις του τις αδυναμίες του ΠΑΣΟΚ στην επικοινωνιακή πολιτική και στο πολιτικό ιδεολογικό στίγμα του, γι αυτό η προσωπική του παρουσία στην Ιπποκράτους ήταν έντονη.

Ο Λαλιώτης όμως δεν έχει την ανάγκη να επιβεβαίωση στους ξενόφερτους ότι είναι ένας από τους ιδρυτές του ΠΑΣΟΚ.
Ο Κώστας ο Λαλιώτης δεν είναι το πολιτικό στέλεχος που ψάχνει ρόλους.
Είναι ένας από τους σεναριογράφος που τα έργα του και οι ιδέες του δεν βοήθησαν μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και όλη την Ελλάδα.
Αλλά τουλάχιστον να σεβαστούν κάποιοι την ιστορία κάποιων στελεχών και να μην συμπεριφέρονται σαν λαθρεπιβάτες και να κατηγορούν ιστορικά στελέχη.
Ο Λαλιώτης είναι παρών στην δημοκρατική παράταξη και ανήσυχος για το μέλλον της χώρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου