16.6.12

Που θα "Χαλαρώσει " η πολιτική ηγεσία σήμερα !!


Η προεκλογική περίοδος τελείωσε και επισήμως. Οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν το μυαλό τους στραμμένο στην επόμενη ημέρα των εκλογών. Όχι όμως σήμερα. Λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης οι πρωταγωνιστές της «μάχης» απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα, ή παρέα με δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί σήμερα στην Καλαμάτα, ενώ αύριο θα μεταβεί στην Πύλο, όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη 1 το μεσημέρι θα συναντηθεί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος σε μεζεδοπωλείο στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου.

Μισή ώρα αργότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί με στελέχη και δημοσιογράφους σε γνωστό εστιατόριο στην Αθήνα.

Στου Ζωγράφου, στην πλατεία Γαρδένιας θα βρεθεί σήμερα στις 11 το πρωί η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, όπου θα συναντηθεί με γυναίκες.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους στις 10 το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ξάνθη.

Σε μεζεδοπωλείο στην περιοχή του Μεταξουργείου, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει τις πληροφορίες με δημοσιογράφους, που καλύπτουν το κόμμα του.

 Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σήμερα θα μεταβεί στην Ποταμιά Αρκαδία, τόπο καταγωγής του.

Ο Θάνος Τζήμερος του συνασπισμού «Δράση - Δημιουργία ξανά» θα επισκεφθεί το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο στην παλαιά Βουλή, ενώ, τέλος, οι «Οικολόγοι Πράσινοι» θα απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης σε ταβέρνα στου Ψυρρή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου