" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.6.12

Στην Πύλο απόψε ο Αντώνης Σαμαράς !


Στην ιδιαίτερη πατρίδα του είναι από νωρίς το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ, ως είθισται, κατέβηκε στην Μεσσηνία να δει λίγο πριν την μεγάλη μάχη τους συμπατριώτες του και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Πύλο.
Ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε γύρω στις 2.15 στην Κυπαρισσία, όπου έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους Μεσσήνιους.
Ο πρόεδρος της ΝΔ απλά ντυμένος, πέρασε και χαιρέτισε γνωστούς και φίλους από τα καφενεία της περιοχής, περπατώντας στην κεντρική πλατεία.
Άνετος χωρίς γραβάτα, τους χαιρέτησε όλους και γευμάτισε μαζί με τους έξι δημάρχους της Μεσσηνίας .
Οι δήμαρχοι του μετέφεραν το κλίμα της περιοχής, το οποίο , όπως είπαν, έχει αλλάξει από την 6η Μαΐου.
Αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς πήγε στην μαγευτική Πύλο, όπου το βραδύ θα παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.
Στην συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς κατευθύνθηκε σε ένα από τα παραλιακά ταβερνάκια, όπου γευμάτισε με φίλους και στελέχη.
Αύριο το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και αμέσως μετα θα αναχωρήσει για το γραφείο του στην Αθήνα από όπου θα παρακολουθήσει την εκλογική διαδικασία .
Το κλίμα στην Μεσσηνία, είναι αυτό της συγκρατημένης αισιοδοξίας, με την πλειοψηφία του κόσμου να μιλά για μία μάχη η οποία θα κρίνει το μέλλον της Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια…parapolitika.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου