" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.11.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-«Υδρογεωλογική – περιβαλλοντική μελέτη ποταμού Νέδας».

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά και τη συμμετοχή του αντιδημάρχου  με θέμα: «Υδρογεωλογική – περιβαλλοντική μελέτη ποταμού Νέδα» στην οποία συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Ιωάν. Φιλντίσης, στελέχη της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφ. Εν. Μεσσηνίας, με θέμα:
«Υδρογεωλογική – περιβαλλοντική μελέτη ποταμού Νέδας».
Με την εν λόγω μελέτη θα συνταχθούν τα υδρογεωλογικά δεδομένα του ποταμού της Νέδας, ώστε σε συγκεκριμένο μήκος της πεδινής του κοίτης να γίνει οριοθέτηση και η αντίστοιχη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ώστε αφενός μεν ν’ αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της πλημμύρας και να γίνεται νόμιμη απόληψη αμμοχάλικου για τις ανάγκες των δημοσίων έργων.
Η μελέτη είναι προϋπολογισμού 50.000 € και θα γίνει με προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφ. Εν. Μεσσηνίας, Δήμου Τριφυλίας και ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Μεσσηνίας, που θα είναι φορέας υλοποίησης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου