16.11.12

Ο Petraeus, η πορνοστάρ και η... παρεξήγηση !

Ένα όνομα, διαφορετική γραφή, μία τεράστια παρεξήγηση! 
Η Jill Kelley ήταν η γυναίκα που εξαιτίας της αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Petraeus, καθώς απευθύνθηκε στο FBI και κατήγγειλε πως παραλάμβανε απειλητικά emails.
 Μετά την ανάλογη έρευνα αποκαλύφθηκε ότι τα συγκεκριμένα μηνύματα απέστελνε η Paula Broadwell, ερωμένη του στρατηγού David Petraeus που βλέποντας την άλλη γυναίκα να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του αγαπημένου της, ζήλεψε... λίγο υπερβολικά.



Το σκάνδαλο έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας για τον ίδιο τον στρατηγό Petraeus που τρέχει να μαζέψει τα αμάζευτα και σήμερα απολογείται και στο Κογκρέσο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του λόγω μοιχείας.
Η όλη ιστορία ωστόσο έχει και τη θετική της πλευρά... Από καθαρή τύχη(;)... σύμπτωση(;) η γυναίκα που έφερε στο φως την αποκάλυψη είναι -σχεδόν- συνονόματη με τη... συνταξιούχο πλέον πορνοστάρ Jill Kelly.



Αυτό που ξεχωρίζει τις δύο γυναίκες - εκτός από τα εμφανή σωματικά προσόντα - είναι το e στο γράμμα της γυναίκας του γιατρού Scott Kelley! Η πορνοστάρ, ωστόσο, είδε το όνομά της να γίνεται πλέον παγκοσμίως γνωστό, οι φωτογραφίες της να δημοσιεύονται σε όλα τα μέσα του πλανήτη, ενώ οι ταινίες της σημείωσαν αυξητικό ρεκόρ πωλήσεων, όπως μετέδωσε το ΤΜΖ.com! Προτού διευκρινιστεί πως η πορνοστάρ ελάχιστα έως καθόλου συνδέεται με το σκάνδαλο Petraeus, η Jill Kelly έκανε μία... δεύτερη καριέρα στον χώρο του θεάματος ενηλίκων!
 

Αντιθέτως, η Jill Kelley που λανθασμένα συγχύστηκε με την πορνοστάρ, επιδόθηκε σ' έναν αγώνα να πείσει ότι δεν είναι αυτή η σεξοβόμβα σε... ταινίες ενηλίκων, αλλά μία απλή νοικοκυρά, σύζυγος γιατρού και μητέρα, που αντάλλαξε όμως χιλιάδες e-mails με τον στρατηγό John Allen επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Η ιστορία ερευνάται...



ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου