16.11.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων του Δήμου Πύλου-Νέστορος!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΑΣ,
ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
 
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Παλαίπυλος και ο Δήμος Πύλου -Νέστορος, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων του Δήμου Πύλου-Νέστορος», διοργανώνουν ενημερωτική Εσπερίδα τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Κινηματογράφο «REX», στη Δημοτική Κοινότητα Χώρας.
Η Εσπερίδα στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στον επαγγελματικό ιστό του Δήμου και την επίτευξη σύζευξης προσφορά και ζήτησης της αγοράς εργασίας.
Άμεσα ωφελούμενοι από την παραπάνω δράση είναι  όλοι οι άνεργοι, οι οποίοι και προσκαλούνται να παρευρεθούν στην εσπερίδα προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.
Τελικός στόχος είναι η δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, η οποία θα προκύψει μετά την επιτυχή ολοκλήρωση επιμορφωτικών σεμιναρίων και την παρακολούθησή τους από τους συμμετέχοντες.         

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου