17.11.12

Οδηγός της ΕΘΕΛ έκανε ηλεκτροσόκ σε μαθητές !

Mία απίστευτη καταγγελία έκανε ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού....

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πατέρας, ήταν επτά το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ένας  οδηγός λεωφορείου της ΕΘΕΛ στο Ολυμπιακό Χωριό χτύπησε με Taser (όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ) τρεις μαθητές! Ο λόγος;

Γιατί όπως υποστηρίζει ο πατέρας, όταν ο οδηγός ρώτησε με έντονο ύφος και άσχημο τρόπο τα παιδιά αν έχουν εισιτήριο, εκείνα του απάντησαν χρησιμοποιώντας έναν χαρακτηρισμό! Αυτό το σκηνικό έγινε η αιτία, σύμφωνα πάντα με τον πατέρα, για να τα χτυπήσει με Taser.

Και το θέμα δε σταμάτησε εκεί, αφού όταν οι επιβαίνοντες μαθητές άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα τότε ο οδηγός ξεκίνησε το λεωφορείο, κινούμενος ανάποδα στους δρόμους του Ολυμπιακού Χωριού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το λεωφορείο ένα παιδί (τον γιο του καταγγέλοντα) στον ώμο, που βρισκόταν πεζός στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο οδηγός και τα παιδιά - ακόμα και το παιδί που τραυματίστηκε στον ώμο - οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όλοι κατηγορούμενοι για το περιστατικό.

Σημείωσε ότι τα παιδιά κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας, επειδή μετά το περιστατικό έσπασαν τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος και πως θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο πατέρας τόνισε ότι το Taser έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω στο δέρμα των παιδιών.

Από την πλευρά του ο διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΑΣΑ Δημήτρης Δημητρίου, ξεκαθάρισε πως ο Οργανισμός είναι ενήμερος για το περιστατικό από την πρώτη στιγμή του συμβάντος και θα πράξουν τα δέοντα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από την αστυνομία και την εισαγγελία.Πηγή: Σκαι 100.3

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου