5.2.13

Διετία 2007-2009,έγινε το «πανηγύρι του Αργύρη» !

Ούτε κουβέντα για την ταμπακιέρα !!!
Τις τελευταίες ημέρες έχει ενταθεί η «πολεμική δράση» της «καραμανλικής» πτέρυγας κατά του Στουρνάρα. 
Και ξαφνικά ο Αντώναρος έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και καταφέρεται κατά του υπουργού Οικονομικών με αφορμή τα ακίνητα.
Βέβαια, ουδείς από την «καραμανλική» πτέρυγα, αλλά ούτε και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός ασχολούνται πραγματικά με τα ακίνητα. Εξάλλου, αυτό είναι η αφορμή.
Η αιτία της «πολεμικής δράσης» είναι οι δηλώσεις Στουρνάρα για τη διετία 2007-2009, όπου έγινε το «πανηγύρι του Αργύρη».
Τότε που χάθηκε η μπάλα, με τις χιλιάδες προσλήψεις, την πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού και την εκτόξευση τόσο των ελλειμμάτων, όσο και της διόγκωσης του χρέους του ασφαλιστικού μας συστήματος.
Τώρα, λοιπόν, ο Αντώναρος θυμήθηκε να καταγγείλει τον Στουρνάρα για τον σύμβουλο του Καραβίτη, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο διάστημα της διακυβέρνησης της χώρας από τον Σημίτη, όπου η χώρα μας κατηγορήθηκε από τη Eurostat με προειδοποιητικές επιστολές ότι έχει αλλάξει στοιχεία.
Βέβαια, για την ταμπακιέρα ούτε κουβέντα. Εξακολουθεί και πιστεύει τα όσα έλεγε ο Καραμανλής περί ισχυρής οικονομίας…iapopsi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου