15.3.13

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΤΕ σε αυτή την ρόδα Λούνα πάρκ ύψους 120 μέτρων ;

Στους ντόπιους είναι γνωστό ως «Tianjin Eye». 
Οι ταξιδιώτες και οι επισκέπτες της πόλης Tianjin της Κίνας εντυπωσιάζονται από το μοναδικό θέαμα το οποίο προσφέρει, μια και δεσπόζει ολόκληρη η κατασκευή πάνω στη γέφυρα Yongle του ποταμού Hai.
 Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κλασική ρόδα Λούνα Παρκ, της οποίας ο τροχός έχει κατασκευαστεί πάνω στο ποτάμι. Μάλιστα, η εν λόγω ρόδα φτάνει τα 120 μέτρα ύψος, προκαλώντας δέος μόνο και μόνο στη θέα της. Περιλαμβάνει 48 κάψουλες επιβατών, καθεμία από τις οποίες μπορεί να χωρέσει μέχρι οκτώ άτομα, ενώ για μια πλήρη περιστροφή χρειάζεται 30 λεπτά.
Μάλιστα, τις πλείστες φορές ο αριθμός επιβατών φτάνει στους 768. Όλοι απολαμβάνουν τη βόλτα τους στον τροχό επιθυμώντας επιπλέον διάρκεια, καθώς η θέα από ψηλά είναι το λιγότερο εκπληκτική.
Το Tianjin Eye συναγωνίζεται επάξια το London Eye (135 μέτρα), το Star στην πόλη Nanchang (160 μέτρα) και το Flyer (165 μέτρα) στη Σιγκαπούρη που είναι ψηλότερες ρόδες με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο. Απολαύστε το θέαμα μέσα από τις εικόνες και μεταβείτε έστω και νοητά στο «Tianjin Eye» της Κίνας!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου