14.3.13

3 ημερο ….ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ η Μεσσηνία από τους επισκέπτες !

Μεσσηνία καιρός 3ημερο Καθαράς Δευτέρας
Mπορεί από σήμερα ο καιρός να χαλάει στη νοτιοδυτική Ελλάδα  με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν το διήμερο κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων  στην Μεσσηνία !
Έτσι από το μεσημέρι του Σαββάτου οι βροχές θα υποχωρήσουν αλλά  θα παραμείνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά αυτό για τους  καρναβαλιστές δεν θα είναι πρόβλημα, αφού με το κέφι τους και τη ζωντάνια τους, θα ανεβάσουν το θερμόμετρο!
Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων ο καιρός θα είναι βροχερός μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ για το απόγευμα της ίδιας ημέρας προβλέπεται συννεφιά και θερμοκρασία τους 8 - 11 βαθμούς Κελσίου.
Αρκετά σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τον ουρανό της  Μεσσηνίας  την Κυριακή, με τη θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 12 - 14 βαθμούς Κελσίου.
Όσο για την Καθαρά Δευτέρα, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά με πολύ χαμηλούς ανέμους, έντασης 1-2 Μποφώρ και με θερμοκρασία που θα φθάσει τους 16 βαθμούς  . Συνθήκες που δεν ευνοούν την τήρηση του εθίμου πετάγματος του χαρταετού.
Καταστηματάρχες  της  Μεσσηνίας  περιμένουν πως και πως το  3ημερο για να τονώσουν την κίνηση στα μαγαζιά τους. 
Από την άλλη πλευρά οι ξενοδόχοι δηλώνουν πως η κίνηση είναι ανέλπιστα  αυξημένη,  θυμίζοντας παλιές καλές εποχές .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου