" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.9.13

Στο κόκκινο τα σχολεία της Μεσσηνίας….

Λίγες μέρες απομένουν για να χτυπήσει το κουδούνι στα δημοτικά σχολεία της Μεσσηνίας και οι εκκρεμότητες είναι μεγάλες.
Η διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δήλωσε στο Υπουργείο ότι για να ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία χρειάζεται τουλάχιστον ακόμη 57 δασκάλους και 15 νηπιαγωγούς.
Για πρώτη φορά το Υπουργείο δεν έχει κάνει ακόμη τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών από νομό σε νομό και βέβαια δεν έχουν γίνει οι αποσπάσεις μέσα στον ίδιο το νομό.
Φυσικά για αναπληρωτές που θα καλύψουν και μη λειτουργικά κενά κανείς δε μιλάει και κανείς και δεν ξέρει τι θα γίνει. Ίδια περίπου κατάσταση επικρατεί και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Οι προϊστάμενοι και των δυο βαθμίδων του νομού προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα χωρίς βέβαια να μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα αφού το κλειδί το έχει το υπουργείο.
Εκπαιδευτικοί του νομού μας είπαν ότι πιθανόν να συνεδριάσει το συμβούλιο του υπουργείου  για τις αποσπάσεις από νομό σε νομό σήμερα.
Κι αν αυτό ακόμη γίνει με μεγάλη δυσκολία θα καλυφθεί μέρος των κενών μέχρι να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι γι΄ αυτή τη σχολική χρονιά. 
Οψόμεθα…

"Spartakos"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου