" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

5.9.13

Άκης Τσοχατζόπουλος: Συγγνώμη από τον ελληνικό λαό

Αυλαία της αποδεικτικής διαδικασίας στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Τη λήξη της αποδεικτικής διαδικασίας για τη μεγάλη υπόθεση πολιτικής διαφθοράς, με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κήρυξε ο πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος, η διαδικασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη με τις αγορεύσεις των εισαγγελέων επί της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας, ο βασικός κατηγορούμενος, πρώην υπουργός είπε με έμφαση στο δικαστήριο ότι επί 40 χρόνια που ασχολήθηκε με την πολιτική «υπηρέτησα και ποτέ δεν έβλαψα το Δημόσιο συμφέρον».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος απευθυνόμενος στον λαό και τον «κόσμο του ΠΑΣΟΚ με τον οποίο πορευτήκαμε τόσα χρόνια», ζήτησε συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, για όσα βιώνει τώρα η χώρα με την «οικονομική χρεωκοπία».

Νωρίτερα, ο εξάδελφος του κ. Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας κάλεσε τον πρώην υπουργό να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο.
«Άκη, είμαστε μεγάλοι άνδρες, ομολόγησε και ζήτα συγγνώμη», δήλωσε ο κ. Ζήγρας, συμπληρώνοντας πως «από αγάπη» επιθυμεί να προστατεύσει τον εξάδελφό του «ακόμα και τώρα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου