" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.9.13

Όλες οι σημερινές συγκεντρώσεις ενόψει ΔΕΘ

Τέσσερα βασικά συλλαλητήρια και διάφορες προσυγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί από συνδικάτα, πρωτοβάθμια σωματεία και κινήματα, ενώ οι διαδηλώσεις θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ.

Στο άγαλμα Βενιζέλου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ. Στο συλλαλητήριο των συνδικάτων θα συμμετάσχουν με διακριτό μπλοκ οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, που θα συγκεντρωθούν στις 5.30 το απόγευμα στην Εγνατία, στο ύψος της Κολόμβου, ενώ θα προστεθούν και οι προσυγκεντρώσεις των εργαζομένων της ΕΥΑΘ και της ΕΛΒΟ -οι τελευταίοι σκοπεύουν να κατεβάσουν στην πορεία τα οχήματα που κατασκεύαζε η εταιρεία. Οι εργαζόμενοι στον Τύπο με αιχμή το κλείσιμο της ΕΡΤ θα συγκεντρωθούν στις 5.30 το απόγευμα έξω από το κτίριο των ραδιοφώνων της ΕΡΤ3, στην Αγγελάκη, και στη συνέχεια θα πορευτούν στο συλλαλητήριο των συνδικάτων, στο άγαλμα Βενιζέλου.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ πραγματοποιούν, όπως κάθε χρόνο, ξεχωριστή συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους.

Πρωτοβάθμια σωματεία και δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου δίνουν την ίδια ώρα ραντεβού στην Καμάρα.

Ξεχωριστό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσουν και όσοι συμμετέχουν στο κίνημα κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές. Θα συγκεντρωθούν στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία ζητώντας τη ματαίωση της επένδυσης της «Ελληνικός Χρυσός».

Το χορό των διαδηλώσεων θα ανοίξουν το πρωί οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι οποίοι προγραμματίζουν να «υποδεχθούν» τον Αντώνη Σαμαρά έξω από τη ΔΕΘ. 

seleo.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου