7.9.13

Ενημέρωση για τη Συρία με ένα ...«σεξ βίντεο»

Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει στις ΗΠΑ, για το αν η χώρα πρέπει να εισβάλει στη Συρία ή όχι, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι Αμερικανοί είναι αντίθετοι με μια τέτοια κίνηση...
Τότε γιατί η ηθοποιός Alyssa Milano δημιούργησε ένα... τάχα μου σεξ βίντεο για να κάνει τους συμπολίτες της να ενδιαφερθούν για το θέμα;
Στο βίντεο που έφτιαξε για το Funny or Die η Alyssa υποτίθεται ότι πάει να πηδηχτεί με ένα τύπο αλλά κατά λάθος κλωτσάει την κάμερα με το πόδι της και άντι να τους δούμε στο κρεβάτι, παρακολουθούμε έναν άντρα στην τηλεόραση να εξηγεί τι συμβαίνει στη Συρία και γιατί πρέπει να επιτεθούν οι ΗΠΑ.
Αν το δούμε από τη σατιρική πλευρά, το βίντεο μάλλον θέλει να δείξει ότι αυτά που λένε οι Αμερικανοί αξιωματούχοι για την ανάγκη εισβολής στην Συρία είναι σκέτες μ@@@ίες. Ομως επειδή η κατάσταση στη Συρία είναι τραγική ακόμα και μια κίνηση σε στυλ “Make love not war” ίσως να παρα-είναι ελαφριά για την περίπτωση.
Άλλωστε και χωρίς την συμβολή της Alyssa ο αμερικανικός λαός από την πλευρά του έχει πει «ΟΧΙ» στην εισβολή. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα τον ακούσει η κυβέρνησή του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου