" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.9.13

Συμπλοκή θηροφυλάκων - λαθροκυνηγών

Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό συμπλοκής των ομοσπονδιακών θηροφυλάκων και λαθροκυνηγών σημειώθηκε το πρωί τους Σαββάτου στις παρυφές του δρυοδάσους της Φολόης.
 Αφορμή το παράνομο – εκτός εποχής – κυνήγι αγριογούρουνου και μάλιστα η θανάτωση ενός θηλυκού που πρόσφατα είχε γεννήσει τρία αγριογουρουνάκια και τα θήλαζε.
Οι Αρχές σε κοινή επιχείρηση δεν κατάφεραν να συλλάβουν τους πέντε φερόμενους δράστες που διέφυγαν μετά τη συμπλοκή με τους θηροφύλακες, αλλά κατάσχεσαν ένα αυτοκίνητο, δύο κυνηγετικούς σκύλους και το θήραμα.
Με επικεφαλής το Δασάρχη Πύργου κ. Λάττα και το προσωπικό του Δασαρχείου, τη συνδρομή της Αστυνομίας υπήρξε βοήθεια στους δύο θηροφύλακες που κατά την διάρκεια ελέγχου δέχθηκαν την επίθεση των λαθροκυνηγών, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή στη συνέχεια. 
Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν.
Σε βάρος τους θα σχηματιστεί δικογραφία με σωρεία αδικημάτων για τα οποία κατηγορούνται και θα παραπεμφθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα Ηλείας.
 Οι φερόμενοι δράστες αναζητούνται στο όριο του αυτοφώρου.
ileialive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου