Οι σπεσιαλιτέ και η χωριάτικη σαλάτα
Ονομάζεται Σταυρούλα και για χρόνια ζει και
εργάζεται στο Μεξικό. Της αρέσει πολύ η χώρα μας και της λείπει. Λόγω
των υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος για να βρεθεί στο Αυλωνάρι που τόσο
πολύ αγαπά και μεγάλωσε...
Η ίδια όμως μετέτρεψε το μαγαζί της σε Ελλάδα. Στην φωτογραφία την βλέπουμε έξω από την επιχείρηση της με την Ελληνική σημαία. Μάλιστα η ονομασία της ταβέρνας είναι "Αυλωνάρι".
Αυτό που μαγεύει τους πελάτες της είναι η σαλάτα. Το εστιατόριο γεμίζει από κόσμο τις περισσότερες μέρες και η ελληνική κουζίνα κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές...
evianews.com
Η ίδια όμως μετέτρεψε το μαγαζί της σε Ελλάδα. Στην φωτογραφία την βλέπουμε έξω από την επιχείρηση της με την Ελληνική σημαία. Μάλιστα η ονομασία της ταβέρνας είναι "Αυλωνάρι".
Αυτό που μαγεύει τους πελάτες της είναι η σαλάτα. Το εστιατόριο γεμίζει από κόσμο τις περισσότερες μέρες και η ελληνική κουζίνα κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές...
evianews.com