28.8.14

Παρ' ολίγον διπλωματικό επεισόδιο-Σάλος από ομοφοβικό σχόλιο του Ν. Νικολόπουλου κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου


Σάλος από ομοφοβικό σχόλιο του Ν. Νικολόπουλου κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου

 «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!
Σάλο στο διαδίκτυο και παρ' ολίγον διπλωματικό επεισόδιο με το Λουξεμβούργο προκάλεσε ένα ομοφοβικό twitt του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαϊας Νίκου Νικολόπουλου κατά του πρωθυπουργού του μικρού κρατιδίου. 
Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος αντιδρά έντονα στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και στη διάταξη για τα ομόφυλα ζευγάρια έγραψε τα εξής για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέρ Μπέτελ στον προσωπικό του λογαριασμό:
«ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!
Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!».
Το μήνυμα αναπαράχθηκε από τα social media, προκλήθηκε σάλος και έφτασε μέχρι τον Μπέτελ ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ο σύντροφός του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος είπε «ναι». Ο Ξαβιέ Μπέτελ έχει από το 2010 σχέση με τον Βέλγο αρχιτέκτονα Γκοτιέ Ντεστενέ και λίαν συντόμως οι δυο τους θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου. Στην απάντησή του ο κ. Μπέτελ γράφει, μάλλον ειρωνικά ότι «άκουσα πως θέλεις να μου πεις κάτι αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου