21.11.14

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Νταντά έκανε σεξ με 10χρονο παιδί που είχε αναλάβει να προσέχει


Νταντά έκανε σεξ με 10χρονο παιδί που είχε αναλάβει να προσέχει

Αντιμέτωπη με το νόμο είναι μία γυναίκα η οποία, όπως έγινε γνωστό, έκανε σεξ με 10χρονο παιδί που είχε αναλάβει να προσέχει!
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ με «πρωταγωνίστρια» μία 25χρονη και αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του αγοριού είδε μερικά... παράξενα σημάδια στον λαιμό του γιου της. 
Όταν τον ρώτησε για αυτά, εκείνος της εκμυστηρεύτηκε ότι του τα έκανε η νταντά του, η οποία συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του τρεις φορές, σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις, από τις 19 έως τις 23 του περασμένου Αυγούστου.
Κι όλα αυτά, ενώ τα υπόλοιπα αδελφάκια του 10χρονου κοιμόντουσαν στα διπλανά κρεβάτια και οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στο νοσοκομείο, αναμένοντας τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους και πιστεύοντας ότι η καλή τους φίλη ήταν ένα έμπιστο πρόσωπο, στο οποίο μπορούσαν να εμπιστευτούν τη ζωή των παιδιών τους!
Έπειτα από τις σοκαριστικές αυτές αποκαλύψεις, η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση εναντίον της 25χρονης, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως δεν κακοποίησε το αγόρι, αλλά ότι ο 10χρονος της «ρίχτηκε».

Μάλιστα, είπε ότι δεν αποκάλυψε σε κανέναν την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από το παιδί γιατί αισθανόταν «ντροπιασμένη».

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φαίνεται να πείστηκε από τους ισχυρισμούς της και τώρα η 25χρονη κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική παρενόχληση πρώτου βαθμού.
Η εγγύηση για την 25χρονη ορίστηκε στα 150.000 δολάρια. 


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου