20.11.14

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - Η καινοτομία διευρύνει τους αναπτυξιακούς ορίζοντες της Μεσσηνίας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η Συνεδριακή Εκδήλωση με θέμα: Η καινοτομία διευρύνει τους αναπτυξιακούς ορίζοντες της  Μεσσηνίας-Πρακτικές εφαρμογές στη νέα επιχειρηματικότητα, την αγροτική οικονομία, τα τοπικά προϊόντα και τον γαστρονομικό τουρισμό, η οποία, όπως έχει ανακοινωθεί, θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Elite  (αίθουσα συνεδριακού κέντρου Blue Center) με ώρα ενάρξεως 6.00μ.μ..
Τις εργασίες θα ανοίξει ο πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κύριος Πέτερ Μίχαλκο, με εισήγηση που θα αφορά τα πεδία διμερούς οικονομικής, τουριστικής και εκπαιδευτικής συνεργασίας, ενώ θα υπάρξει και προβολή ολιγόλεπτου σχετικού βίντεο. Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχει στον προθάλαμο του χώρου έκθεση poster με θέμα «20 χρόνια ανεξάρτητη Σλοβακία».  
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων, συμβούλων επιχειρήσεων, εξειδικευμένων στελεχών αλλά και τοπικών παραγόντων με κοινό σημείο αναφοράς την καινοτομία.
Η εκδήλωση οργανώνεται από το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων Διαπεριφερειακών Επιχειρηματικών Συναντήσεων, που εκτός από την Καλαμάτα, πραγματοποιούνται στην Πάτρα και στα Ιωάννινα.
Στην διάρκεια των εργασιών θα απονεμηθεί και φέτος από τους οργανωτές τιμητική διάκριση σε πρόσωπα αναγνωρισμένα στην κοινωνία  της Μεσσηνίας για την προσφορά τους στην οικονομία της περιοχής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου