22.11.14

«Όλοι εδώ απόψε θα πεθάνετε» φώναζε ο Αλβανός μακελάρης της επίθεσης στο Μικρολίμανο


«Όλοι εδώ απόψε θα πεθάνετε» φώναζε ο Αλβανός μακελάρης της επίθεσης στο Μικρολίμανο - Ανθρωποκυνηγητό για τη συλληψή του

Στα ίχνη του ένοπλου που «γάζωσε» με Καλάσνικοφ νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, φέρεται να βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι Αλβανός υπήκοος και έχει απασχολήσει την Αστυνομία ως εμπλεκόμενος σε άλλα τρία περιστατικά στο παρελθόν. Αστυνομικοί φέρεται να έχουν φθάσει στον εντοπισμό του από φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσω κινητού τηλεφώνου από πελάτες του καταστήματος.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν συνολικά 15 άτομα, εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Οι αστυνομικοί έχουν λάβει τις πρώτες καταθέσεις από υπαλλήλους και θαμώνες του καταστήματος και φέρεται να έχουν φτάσει στον εντοπισμό του δράστη από φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσω κινητού τηλεφώνου από πελάτες του καταστήματος την ώρα που διασκέδαζαν.
Δεν αποκλείεται μάλιστα ο ένοπλος να διαμένει σε κοντινή απόσταση από το νυχτερινό κατάστημα καθώς το διάστημα από την στιγμή που αποχώρησε μέχρι να επιστρέψει με το πυροβόλο όπλο ήταν πολύ μικρό.
Ο δράστης είναι όπως φαίνεται γνώριμος των αστυνομικών αρχών, καθώς φέρεται να έχει εμπλακεί άλλα τρία περιστατικά στο παρελθόν, σε ένα εκ των οποίων σε καφενείο στο Μεταξουργείο είχε χάσει τη ζωή του ένα άτομο.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 4:15 τα ξημερώματα στο κλαμπ «Έτσι Απλά», στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, με τον ένοπλο να ανοίγει πυρ, τραυματίζοντας συνολικά 15 άτομα, εκ των οποίων τα τρία είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο ένοπλος αρχικά βρισκόταν στο νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζαν πολλά νεαρά άτομα, και κάποια στιγμή, μετά από διαπληκτισμό με άλλα άτομα, έφυγε για να επιστρέψει λίγο αργότερα με πυροβόλο όπλο τύπου «Καλάσνικοφ».
Μάλιστα κάποιοι από τους θαμώνες του καταστήματος φέρεται να αντελήφθησαν αυτό που θα ακολουθούσε και αποχώρησαν από το μαγαζί.
Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος ακούστηκε να εκτοξεύει απειλές εναντίον των θαμώνων και των υπαλλήλων λέγοντας: «όλοι εδώ απόψε θα πεθάνετε».
Με το όπλο στα χέρια άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά εναντίον των θαμώνων και στο κατάστημα επικράτησε πανικός. Όταν σταμάτησε τους πυροβολισμούς ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβιβάστηκε σε ταξί και διέφυγε.
Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα.
Τέσσερις από τους τραυματίες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό και οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο Αττικόν χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την κατάστασή τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου