19.11.14

Οι δίδυμες πόρνες που έχουν πάει με ....335.000 άντρες!

Θα νόμιζε κανείς πως όταν μια γυναίκα δουλεύει για χρόνια ως ιερόδουλη δεν θα καθόταν να μετράει με πόσους πελάτες έχει πάει. Ομως δύο δίδυμες αδελφές που εργάζονταν ως πόρνες υπολόγισαν πως έχουν πάει με 335.000 πελάτες κατά τη διάρκεια της 50χρονης καριέρας τους.

Η Louise και η Martine (γνωστές ως Fokkens Twins) όταν πάτησαν τα 70 αποφάσισαν να γράψουν ένα βιβλίο στο οποίο θα εξιστορούσαν διάφορα πράγματα για τη ζωή τους και τη δουλειά τους στο Άμστερνταμ.
Η Louise που δεν εργάζεται πια είπε σε συνέντευξή που έδωσε με την αδελφή της ότι αναγκάστηκε να σταματήσει τη δουλειά λόγω της αρθρίτιδας... «Δεν μου κάνει εντύπωση που έχεις αρθριτικά. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει τα πόδια σου να είναι πολύ ευλύγιστα» της απάντησε ο παρουσιαστής. Πάντως η αδελφή της εργαζόταν δυο τρεις φορές την εβδομάδα (!) μέχρι την άνοιξη του 2013 που βγήκε και αυτή στη σύνταξη...

Η Louise έγινε πόρνη στα 20 της λόγω οικονομικών προβλημάτων: «Οι φίλοι του άντρα μου μου είπαν πως ήταν ο καλύτερος τρόπος για να βγάλω λεφτά και έτσι αποφάσισα να το κάνω».



Η Martine, η οποία έχει τρία παιδιά, έμαθε πως η αδελφή της έγινε πόρνη όταν ήταν στο μαιευτήριο και γεννούσε το πρώτο της παιδί. Αργότερα εκείνη ξεκίνησε να δουλεύει στο μπουρδέλο ως καθαρίστρια όμως δύο χρονιά μετά αποφάσισε να γίνει εκείνη πόρνη καθώς πολλοί πελάτες που έμπαιναν στο «σπίτι» έτσι κι αλλιώς νόμιζαν ότι κάνει αυτή τη δουλειά...

Η Louise (που είναι και γιαγιά, έχει εννιά εγγόνια) είπε πως βοήθησε την αδελφή της την πρώτης της φορά, εξηγώντας της τι ακριβώς να κάνει.

Οπως είναι φυσικό οι δίδυμες είναι διάσημες στην γειτονιά με τα κόκκινα φώτα και κατά τη διάρκεια της 50χρονης καριέρας τους κατάφεραν να ξεφορτωθούν τους νταβατζήδες, να ανοίξουν το δικό τους οίκο ανοχής και να ιδρύσουν το πρώτο συνδικάτο των ιερόδουλων.


Φωτογραφίες: ouwehoerendefilm.nl

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου