28.11.14

Ελένη Φουρέιρα: Ναι, είμαι από την Αλβανία και έχω βιώσει το ρατσισμό στην Ελλάδα!


Ελένη Φουρέιρα: Ναι, είμαι από την Αλβανία και έχω βιώσει το ρατσισμό στην Ελλάδα!

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη για την καταγωγή της προχώρησε η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη εξίσου αποκαλυπτική φωτογραφία για περιοδικό. 
Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι είναι από την Αλβανία, κάνοντας επίσης λόγο και το ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα.
Μιλώντας στο περιοδικό Kool - σε μία συνέντευξη με αποκαλυπτική φωτογράφηση από την Μάρα Δεσύπρη - αναφέρει ότι όσο εκείνη δεν το αποκάλυπτε τόσο κάποιοι επέμεναν να την ειρωνεύονται.
«Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά» είπε στον Κωνσταντίνο Ντάφλο.
Ακόμη και καλλιτέχνες από τη γειτονική χώρα υποστήριζαν ότι η σέξι τραγουδίστρια είναι από την Αλβανία, αλλά για δικούς της λόγους, δε ήθελε να το παραδεχτεί δημόσια.
«Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι' αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού. Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα... Και γι' αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου».
Τέλος, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι πλέον δεν την ενοχλεί και το παραδέχεται χωρίς φόβο: «Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που "φούσκωσε" η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου