27.11.14

Στα χέρια της Αστυνομίας ο αρχηγός της συμμορίας του «πιστολέρο» του Μικρολίμανου


Στα χέρια της Αστυνομίας ο αρχηγός της συμμορίας του «πιστολέρο» του Μικρολίμανου

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε πριν από λίγη ώρα ένας διαβόητος κακοποιός, Αλβανός υπήκοος, που σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούσε συμβόλαια θανάτου και ήταν για χρόνια στην «κόκκινη λίστα» της Ασφάλειας.
Ο εκτελεστής συνελήφθη στα Σεπόλια μετά από στοιχεία και πληροφορίες που έδωσε στην Αστυνομία ο 31χρονος «πιστολέρο» του Μικρολίμανου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protothema.gr, ο κακοποιός ήταν αρχηγός της συμμορίας στην οποία συμμετείχε και ο Μπάκο και σύμφωνα με την Αστυνομία αποτελείτο από 7 μέλη.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ο αρχηγός και ο 31χρονος «πιστολέρο», ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άτομα, ένας Πολωνός και ένας Αλβανός, ως βασικά μέλη της συμμορίας και τρεις ακόμη που όμως φέρεται να έχουν περιφερειακό ρόλο.
Ο αρχηγός συνελήφθη μαζί με έναν ακόμα Αλβανό, όμως σε κανένα μέχρι στιγμής διαμέρισμα δεν έχουν βρεθεί όπλα. Μάλιστα ερευνάται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη συμμορία να είχε αναλάβει να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. πριν από μερικά χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον 23χρονο, στο σπίτι του οποίου συνελήφθη ο Αρμπέρ Μπάκο, κατηγορείται και η φίλη του για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς και ένα οδηγός ταξί.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι αστυνομικοί μιλούν για μια πολύ σκληρή συμμορία, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Αρμπέρ Μπάκο, τον οποίο η ΕΛΑΣ χαρακτηρίζει ψυχωτικό άτομο.

Άλλωστε όσα είπε ο ίδιος ο Αλβανός πιστολέρο, ότι ήταν μεθυσμένος στο Μικρoλίμανο, δεν ισχύουν, ενώ στην επίθεση σε μπαρ της Μιχαλακοπούλου στις 18 Οκτωβρίου πυροβόλησε στον αέρα γιατί ο σερβιτόρος άργησε να του πάει το ποτό.
Στη συμμορία επισήμως «χρεώνουν» εκτός από το σκηνικό του Μικρολίμανου, τις επίθεσεις στο μπαρ της Μιχαλακοπούλου, στο Μεταξουργείο, στην οδό Αριστοτέλους και μια ληστεία στη Western Union.
Με πληροφορίες από το protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου