29.11.14

Χειροπέδες σε 26 οδηγούς ταξί για παράνομες «κούρσες»

Για υποκλοπή μεταφορικού έργου κατηγορούνται 26 οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων ελέγχων για την περιστολή του φαινομένου, που έχει ανατεθεί δια νόμου στα υπεραστικά λεωφορεία (ΚΤΕΛ).

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 4ης και της 24ης Νοεμβρίου, από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν 26 συνολικά ημεδαποί, οδηγοί και ιδιοκτήτες Δ.Χ.Ε. οχημάτων, οι οποίοι διενεργούσαν επιβατικές μεταφορές ατόμων αγνώστων μεταξύ τους, με διαφορετικό προορισμό, πραγματοποιώντας πολλαπλή μίσθωση από διαφορετικά σημεία των νομών Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας και Λακωνίας, όπου έχουν την έδρα τους, προς το νομό Αττικής ή και αντίστροφα σε κάποιες περιπτώσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου