29.11.14

ΘΡΙΛΕΡ σε εξέλιξη ! Εισέβαλε σε ανθοπωλείο και πυροβόλησε εν ψυχρώ στο πρόσωπο την υπάλληλο - Βρίσκεται ταμπουρωμένος και αρνείται να παραδοθεί


Εισέβαλε σε ανθοπωλείο και πυροβόλησε εν ψυχρώ στο πρόσωπο την υπάλληλο - Βρίσκεται ταμπουρωμένος και αρνείται να παραδοθεί

Τραγωδία και απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, καθώς ένας άνδρας οπλισμένος με καραμπίνα εισέβαλε νωρίς το πρωί σε ανθοπωλείο και αφού πυροβόλησε στο πρόσωπο την υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, ταμπουρώθηκε στο εσωτερικό του και αρνείται να αποχωρήσει.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και καταβάλλονται προσπάθειες να πειστεί ο ένοπλος να παραδώσει το όπλο του και να βγει από το κατάστημα.
Η τραυματισμένη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είναι η κόρη του ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το αιματηρό περιστατικό να έχει κίνητρο τη ληστεία, αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται και προκύπτει ότι πρόκειται για προσωπικές διαφορές.
Μη επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είναι ο σύζυγος της γυναίκας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου