" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.7.15

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟ ΔΙΟΤΙ….. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ!

Σύμφωνα με καταγγελίες μέλους του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα (ΚΙΦΒ), η οποία έχει  εξουσιοδοτηθεί από άστεγο της Ομόνοιας για να του εκδώσει βιβλιάριο Πρόνοιας, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων, της οποίας προΐσταται η αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων κ. Στρατηγάκη, αρνήθηκε να εκδώσει το σχετικό βιβλιάριο για τον άστεγο, διότι όπως είπε η εξαχρειωμένη γραφειοκρατία στην αποσβολωμένη συμπολίτισσά μας, εφόσον ο αιτών στερείται κατοικίας δεν έχει δικαίωμα να πάρει βιβλιάριο Πρόνοιας!!... «Που θα τον βρούμε εμείς αν τον χρειαστούμε;» πρόσθεσαν, και  έδιωξαν, ως συνήθως, σκαιώς, την ενδιαφερόμενη!

Θέτουμε υπόψη της αν. υπουργού Κοινωνικής  Αλληλεγγύης κ. Φωτίου (και του υπ. Εργασίας) το ερώτημα, αν έχει οποιαδήποτε νομιμότητα η άρνηση των υπηρεσιών του υμνητή της Ε.Ε και κεντρικού ομιλητή του ΝΑΙ κ. Καμίνη, ποια μέτρα θα πάρει για να προστατέψει τα θεμελιώδη δικαιώματα των άπορων πολιτών αλλά και των άστεγων που πολλαπλασιάζονται και πότε θα υλοποιήσει την υπόσχεσή της ότι θα αποκεντρώσει την έκδοση των βιβλιαρίων Πρόνοιας σε όλους τους Δήμους και ότι τα βιβλιάρια θα εκδίδονται εφεξής ηλεκτρονικά;

ΚΙΦΒ                                                              8.7.2015

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου