9.7.15

TO ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

Γράφει: Ο Αντώνης .Α. Αντωνόπουλος

Ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να βιώνει τις ουρές των ΑΤΜ, τις δυσκολίες της καθημερινότητας του ,και την μέγιστη αγωνία του για το αύριο.
 Από εκεί και πέρα αυτός ο λαός προετοιμάζεται να …υποδεχτεί το νέο μνημόνιο των 12 δις ευρώ για τα επόμενα τουλάχιστον 3 χρόνια, από την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας!!!Και την ώρα που επί της ουσίας οι Ευρωπαίοι τροικανοί σύρουν στην συμφωνία που θέλουν τον Τσίπρα και την Ελλάδα, στο εσωτερικό το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα εκ του ασφαλούς αναλώνεται σε μια επικοινωνιακά ανούσια διαδικασία επιχειρώντας το θεσμικό τους δικαίωμα να το αναδείξουν ως… επιτυχία τους για την επικείμενη συμφωνία!!!Και μέσα σε όλα αυτά ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης έψαχνε να βρει κασετοφωνάκι για να ηχογραφήσει τυχόν συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!!!
Την ίδια ώρα η Ντόρα Μπακογιάννη με το Κώστα Χατζηδάκη (Το ευρώ-παιδο που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του)πήραν το αεροπλάνο για να κάνουν επαφές στις Βρυξέλλες.
Αύριο θα πάει να τους συναντήσει και ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης. Αρχικά ο Κώστας Καραγκούνης όταν ρωτήθηκε στο προεδρικό μέγαρο απάντησε πως η επίσκεψη της Ντόρας στις Βρυξέλλες ήταν άνευ της επίσημης έγκρισης της Νέας Δημοκρατίας. 
Μετά από ώρα διαδόθηκε ότι ο Μεϊμαρακης το ήξερε και εμμέσως έγινε με την …άδεια του!!!Δηλαδή ,την ώρα που όλη η Ελλάδα είναι στα κάγκελα ,Ο Μεϊμαράκης  κάνει και καλά αντιπολίτευση αρνούμενος να συναντήσει τον Τσίπρα (Επικαλούμενος θεσμικά επιχειρήματα)για ενημέρωση και για αυτό πήγε στο πρόεδρο της ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, και η Ντόρα με την άδεια του Βαγγέλη, κάνει αρχηγικό αντάρτικο για να πάρει προβάδισμα στη κούρσα διαδοχής μετά την παραίτηση Σαμαρά  ,πάνω στο «πτώμα» της Νέας Δημοκρατίας και θέλουμε να πιστεύουμε ,όχι και της χώρας .
Είναι ξεκάθαρο ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απουσιάζει η συνοχή, η σύμπνοια και η κοινή γραμμή. Επιπλέον  είναι εμφανές ότι στη Ν.Δ είναι αναγκαία όσο ποτέ η δομική κομματική ανασυγκρότηση, μέσα από την εκλογή νέας ηγεσίας το συντομότερο δυνατό ,που με σοβαρό και ουσιαστικό πολιτικό λόγο θα επανακτήσει την επαφή της με την βάση του κόσμου της παράταξης και της ελληνικής κοινωνίας. 
Γιατί κάθε άλλο παρά σοβαρή αντιπολίτευση κάνουν, αν πιστεύουν κάτι τέτοιο με αυτά που κάνουν και λένε. Και αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά ο κόσμος μέσα από το ρεπορτάζ. Μέχρι τότε; Σαφώς προέχει η χώρα και ο λαός μας να μείνουν όρθιοι, και να μην είναι αναγκασμένοι πέραν των άλλων που αντιμετωπίζουν ,να αισθάνονται ότι υποβιβάζεται η νοημοσύνη τους μέσα από πράξεις που τις …βαφτίζουν πολιτική επαγγελματίες πολιτικοί όλων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.
Ας σοβαρευτούν στοιχειωδώς.
Από εκεί και πέρα ο ίδιος ο ελληνικός λαός είναι αυτός που θα κάνει την δική του αντιπολίτευση στα 12 δις δυσβάστακτα μέτρα που θα του επιβάλλει η κυβέρνησης Τσίπρα την οποία μέσα σε ένα 6μηνο στήριξε με ότι δυνάμεις του έχουν απομείνει.
Τα νεώτερα προσεχώς…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου