" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.7.15

ΓΑΛΛΙΚΑ πρωτοσέλιδα: Ο Τσίπρας... τσαρλατάνος και η Αφροδίτη της Μήλου

Δύο εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα προέρχονται από το γαλλικό τύπο και έχουν ελληνικό χρώμα. Το ένα διαφορετικό από το άλλο, το ένα σκληρό προς τον Αλ. Τσίπρα, το δεύτερο αποθέωση για την Ελλάδα
Το γαλλικό περιοδικό Le Point έχει φωτογραφία τον Αλέξη Τσίπρα και με τίτλο «Τσίπρας, Ιγκλέσιας, Μελανσόν, Λεπέν - Οι τσαρλατάνοι εναντίον της Ευρώπης» το περιοδικό κάνει λόγο για μια ιστορική μάχη στην καρδιά της Ευρώπης.
Το Le Point δημοσιεύει και μια παλιότερη συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην οποία αναφέρει ότι ο πιο θαρραλέος είναι ο Πάπας.
Αντίθετα το πρωτοσέλιδο του Nouvel Observateur είναι πανέμορφο και άκρως ελληνικό. Είναι γαλάζιο, η Αφροδίτη της Μήλου (αυτή που χρόνια τώρα... "μένει" στο Λούβρο) έχει γυρισμένη την πλάτη της και ο τίτλος μοιάζει με... ταινία του Ζιλ Ντασέν και πρωταγωνίστρια τη Μελίνα. "Ποτέ την Κυριακή" ήταν εκείνη, "Ποτέ χωρίς την Ελλάδα" είναι ο τίτλος του L' Observateur. Η Γαλλία δεν θέλει Grexit.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου