" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.7.15

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΚΟΣ ! Διαβάστε όλο το κείμενο - Επιστροφή στη δραχμή ζητά η Αριστερή Πλατφόρμα!Να απορρίψει «τον εκβιασμό των δανειστών» και να ετοιμάσει την μετάβαση σε εθνικό νόμισμα ζητά με κείμενο της η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρωθυπουργό. Το κείμενο φέρει τις υπογραφές των Στάθη Λεουτσάκου, Αντώνη Νταβανέλου, Σόφης Παπαδόγιαννη, Κώστα Λαπαβίτσα και Θανάση Πετράκου. Οι υπογράφοντας ασκούν κριτική στον Αλέξη Τσίπρα γιατί τόσο καιρό έπρεπε  να προετοιμαστεί συστηματικά η συγκρότηση μιας πορείας που θα μπορούσε να θέσει την Ελλάδα εκτός ευρώ. «Παρ' όλαυτα η κυβέρνηση έστω και τώρα μπορεί και πρέπει να απαντήσει στους εκβιασμούς των θεσμών με το δίλημμα πρόγραμμα χωρίς νέα λιτότητα με ρευστότητα και διαγραφή του χρέους ή έξοδος από το ευρώ και διακοπή αποπληρωμής του άδικου και μη βιώσιμου χρέους», επισημαίνουν. Τονίζουν δε, ότι η κυβέρνηση μπορεί να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα-γέφυρα για μετάβαση στον εθνικό νόμισμα.
«Το δημοψήφισμα κατέδειξε τη βούληση του λαού για την οριστική απόρριψη της λιτότητας ανεξάρτητα από τα διλήμματα που του έθεσε το ξένο και το εγχώριο κατεστημένο», αναφέρουν σε σχέση με το δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου