" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

19.11.15

"Σε άθλια κατάσταση το αγροτικό οδικό δίκτυο του δήμου Καλαμάτας "

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 19ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015


Κύριε Δήμαρχε!

          Το αγροτικό οδικό δίκτυο του δήμου μας είναι σε άθλια κατάσταση. Οι αγροτικοί δρόμοι είναι κυριολεκτικά απροσπέλαστοι και οι αγρότες δυσκολεύονται ή ακόμα και αδυνατούν να φτάσουν στα κτήματά τους. Ειδικά αυτές τις μέρες, που γίνεται η συγκομιδή του ελαιοκάρπου το πρόβλημα γίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό και επείγον. Και θα μπορούσε να είχε δοθεί μια λύση στο πρόβλημα, κ. Δήμαρχε, αν δε αποφασίζατε αυθαίρετα να  περικόψετε την παγία από τους τοπικούς προέδρους, οι οποίοι με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να συντηρήσουν υποτυπωδώς τους αγροτικούς δρόμους. Και δυστυχώς το τεχνικό πρόγραμμα του 2016, όπως και τα τεχνικά προγράμματα των προηγούμενων ετών, δεν προβλέπει κανένα έργο συντήρησης αφήνοντας για μια ακόμα φορά στο περιθώριο το αγροτικό οδικό δίκτυο.
Τι προτίθεται να πράξει η δημοτική αρχή και ποια άμεσα μέτρα θα λάβει, ώστε να μπορέσουν οι αγρότες του δήμου μας να έχουν άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα κτήματά τους και να εκμεταλλεύονται τις καλλιέργειές τους.                                                Δημήτριος Γ. Φαββατάς
                                      Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας
                                      Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου