19.11.15

ΕΠΩΝΥΜΩΣ- ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΦΟΜΑΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΑΡΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
 
ΟΙ πρόσφατες εξελίξεις που οδήγησαν στην άδικη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, στην καρδιά της Ευρώπης και της διπλωματίας, αποδεικνύει ότι πίσω από το παραβάν κρύβονται ασύλληπτα παιχνίδια που διαμορφώνουν την γεωστρατηγική πολιτική. 
Από την εποχή της νέας τάξης πραγμάτων που κάποιοι εξιδανικεύουν καθρεφτίζεται η ανάγκη να μείνει ενωμένη η Ευρώπη χωρίς να λυγίσει. Τα ερωτηματικά για το ποιοι κρύβονται και ποιοι χρηματοδοτούν τους βομβιστές θα παραμείνουν άλυτα για αρκετό καιρό. Η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις που θα διαμορφώσουν νέο τοπίο στη Μεσόγειο. 
Και αν ο Πύργος ομοίωμα του Άιφελ στα Φιλιατρά αποτελεί σημείο αναφοράς, τότε η Τριφυλία που αποτελούσε τα αρχαία χρόνια το κέντρο του τότε κόσμου μπορεί να στείλει το δικό της μήνυμα καθώς σε αυτό το τόπο ανδρώθηκαν μεγάλοι πολιτισμοί. Επιστροφή όμως στην πραγματικότητα. Η χειρότερη μορφή φασισμού με νέο προσωπείο των τζιχαντιστών αποτελεί την ολοκληρωτική ισοπέδωση των ανθρωπίνων αξιών.
Η αποτίμηση της ζωής, της αξίας του ανθρωπισμού στο όνομα του φομενταλισμού δεν μπορεί να εξισωθεί. Οι τρομοκράτες διαστρεβλώνουν την ίδια την θρησκευτική τους προπαγάνδα στο όνομα ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος που θα φυλακίσει για πάντα τον ανθρώπινο πολιτισμό. Κυρίως γιατί οι ίδιοι ως διαταραγμένες προσωπικότητες δεν δέχονται ότι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι και για αυτό σκοτώνουν στη χώρα τους κι εκτός ισλαμικού κράτους κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας.. Αυτή η μορφή φασισμού είναι η χειρότερη του σύγχρονου φασισμού. \
Ο φασισμός εκδηλώνεται με πολλά προσωπεία και εργαλεία. Τώρα είναι ο καιρός να αποκαλυφθεί. Τώρα είναι η εποχή να εξοντωθεί. Διότι οι τζιχαντιστές εκτός από φασίστες παραμένουν κυρίως μαλακιστές. Ισοπεδώνοντας την ίδια τους την ύπαρξη χωρίς να μας αποκαλύπτουν τι κρύβεται πίσω από τα πραγματικά αίτια δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το Μεγαλύτερο θηρίο στον πλανήτη μας είναι ο Άνθρωπος....Αυτό να το θυμόμαστε..

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου