" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.11.15

Σοκάρει ο αριθμός των γυναικών που κάνουν... μόνες τους έκτρωση!

Σοκάρουν τα στοιχεία μελέτης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον αριθμό των αμβλώσεων στην πολιτεία του Τέξας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο της αμερικανικής αυτής πολιτείας, μεταξύ 100.000 και 240.000 γυναίκες έχουν επιχειρήσει να κάνουν μόνες τους άμβλωση και  το Τέξας κατέχει τα πρωτεία σε σχέση με τις υπόλοιπες αμερικανικές πολιτείες.

Οι Λατινοαμερικάνες και οι φτωχές γυναίκες είναι εκείνες που, όπως διαπιστώθηκε, κατέφυγαν σε μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτή την απέλπιδα πρακτική.

Ένας από τους κυριότερους εμπλεκόμενους παράγοντες, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι η νομοθεσία που απαγορεύει την πρόσβαση στις κλινικές όπου πραγματοποιούνται αμβλώσεις, ενώ ένας άλλος είναι η διαθεσιμότητα των φαρμάκων που προκαλούν αυτόματη αποβολή πολύ κοντά στο Τέξας και συγκεκριμένα στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου