" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

19.11.15

Καταρρέει το κυβερνητικό έκτρωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – Παραιτήθηκε ο Σακελλαρίδης!

Εικόνα διάλυσης στο κυβερνητικό συνονθύλευμα των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.
Αφού λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην καταφέρει η Κυβέρνηση να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους 151 βουλευτές και τα μέτρα που συμφώνησε με την Τρόικα να μην περάσουν από την Βουλή.
  Το πρωί ο Νίκος Νικολόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, ενώ ακούγεται πως αντίστοιχη στάση θα επιλέξει και ο Στάθης Παναγούλης,για τον οποίο υπάρχει και η πιθανότητα να μην προσέλθει καθόλου στην Βουλή. Η νέα βόμβα όμως έσκασε πριν από λίγο όταν έγινε γνωστό πως θα απέχει από την σημερινή ψηφοφορία και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με αποτέλεσμα ο Τσίπρας να ζητήσει τηλεφωνικά την παραίτηση του. Όπως ενημερώνει το Μέγαρο Μαξίμου: «Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν διαρροές στον Τύπο ότι ο κ. Γ. Σακελλαρίδης προτίθεται να μην παραστεί στη σημερινή ψηφοφορία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον βουλευτή, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα». Την παραιτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
  H επιστολή παραίτησης Σακελλαρίδη
  “Αθήνα, 19/11/2015
  Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και αφού προηγουμένως είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για αυτή μου την κίνηση είναι ότι αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής. Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε από τότε μέχρι και σήμερα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου. Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία. Γαβριήλ Σακελλαρίδης” Υπάρχει την ίδια στιγμή έντονη φημολογία πως ακόμη 4 ή 5 βουλευτές της συγκυβέρνησης είτε θα απέχουν είτε θα καταψηφίσουν τα προαπιατούμενα. Είναι πλέον προφανές πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το κυβερνητικό έκτρωμα των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. 
 
lykavitos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου