" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.11.15

ΦΩΤΟ - Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται γυμνοί για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι διάσημοι που αποδέχθηκαν και φέτος την πρόταση γνωστού περιοδικού είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, μοντέλα και αθλητές
Όπως κάθε Δεκέμβριο, έτσι και φέτος, το περιοδικό «Down Town» Κύπρου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τεύχος στο οποίο 50 celebrities, Έλληνες και Κύπριοι φωτογραφίζονται γυμνοί για φιλανθρωπικό σκοπό. Κάποιες εικόνες δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα και σας τις παρουσιάζουμε για να πάρετε μία μικρή γεύση από το κόνσεπτ της φωτογράφισης.
Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου
Το μοντέλο Εύη Αδάμ
Ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας
Οι διάσημοι που αποδέχθηκαν και φέτος την πρόταση του περιοδικού είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, μοντέλα, αθλητές και... γδύθηκαν με σκοπό να στηρίξουν το «Ίδρυμα Σοφία Για τα Παιδιά» και το πρόγραμμα σίτισης των σχολείων της Κύπρου.
Να σημειώσουμε ότι αναμένεται και η επανακυκλοφορία του ελληνικού Down Town, στο οποίο, όπως αποκάλυψε η Ραχήλ Μακρή, στην εκπομπή «Πρώτη Φορά ΟΛΑ», με τον Θέμο Αναστασιάδη, διάσημοι φωτογραφίζονται γυμνοί για να ενισχύσουν την καμπάνια κατά του Aids.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου