31.3.16

Συνάντηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Αρχηγού Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Η ενίσχυση των υποδομών των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Πελοποννήσου μέσα από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Πελοποννήσου αποτέλεσε το αντικείμενο συνεργασίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Αρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννη Καρατζιά στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016.
«Συνδράμουμε αποφασιστικά στο επίπεδο των υποδομών και του εξοπλισμού της Πυροσβεστικής από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ευθύνη της Περιφέρειας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, εξαίροντας το έργο, τη συνεισφορά και την αυτοθυσία των πυροσβεστών.
Ο κ. Τατούλης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των δύο δομών και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να συνδράμει το έργο της Πυροσβεστικής.
Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής κ. Καρατζιάς από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για το ενεργό του ενδιαφέρον, αλλά και τη συνεχή συνδρομή της Περιφέρειας στις ανάγκες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και ζήτησε τη συνεργασία της στην ενημέρωση των πολιτών για την πρόληψη εκδήλωσης πυρκαγιών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου