1.4.16

Π.Κωνσταντινέας - Ενίσχυση των μονάδων υγείας της Μεσσηνίας

Η ιεράρχηση των αναγκών του κοινωνικού ιστού αποτελεί την ύψιστη υποχρέωση της κυβέρνησης. Με γνώμονα τα διογκωμένα προβλήματα στο χώρο της υγείας και την ανάγκη άμεσης επέμβασης πάνω στο πρόβλημα αυτό, η κυβέρνηση έσπευσε να δώσει ανάσα ζωτικής σημασίας.
 Με τις νέες προσλήψεις με μόνιμο και επικουρικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δόθηκε για άλλη μια φορά το κοινωνικό στίγμα των κυβερνητικών ενεργειών.

            Η Μεσσηνία δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ενίσχυση. Για πρώτη φορά το Νοσοκομείο Καλαμάτας επανδρώνεται με ειδικότητες ιατρών που προβλημάτιζαν το κοινωνικό σύνολο ως προς την ολοκληρωμένη λειτουργία του. Η πρόσληψη 17 επικουρικών ιατρών  καθώς και νοσηλευτών μέσω της προκήρυξης του ΚΕΛΠΝΟΟ αποτελεί μόλις την αρχή αυτής της προσπάθειας.

Επιπλέον, η ενίσχυση του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας αποδεικνύει πως οι στοχευμένες πολιτικές εξοικονόμησης πόρων και η άριστη συνεργασία πολιτικής ηγεσίας και υγειονομικών φορέων αποδίδει καρπούς.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Στόχος μας είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των μονάδων υγείας στη Μεσσηνία καθώς και η αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων.



Πέτρος Κωνσταντινέας


Βουλευτής Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου