29.5.16

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ " !!!Ένταση, διαμαρτυρίες και «μνημόνιο αλά... Πινοσέτ»...

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος μίλησε για μνημόνια «ενός συμπυκνωμένου αποσταγμένου νεοφιλελευθερισμού που στο παρελθόν εφαρμόστηκε στην Χιλή του Πινοσέτ», προκαλώντας την οργή των πολιτών που παρακολουθούσαν την ομιλία του στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», στην Καλαμάτα. 

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί μεγάλη ένταση τόσο εναντίον του, όσο και μεταξύ των παρευρισκομένων, καθώς κάποιοι απαιτούσαν την αποχώρηση όσων διαμαρτύρονταν.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος προβλέπει ότι "μετά το Eurogroup θα υπάρξει μία θετική στροφή των εξελίξεων, καθώς ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και «τελειώνει μια παρατεταμένη περίοδος πολιτικής αβεβαιότητας, η οποία δηλητηρίαζε την οικονομία. 
Και βέβαια δεν θέλαμε να τελειώσουμε την αξιολόγηση πάση θυσία, όπως έλεγαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά θέλαμε να την κλείσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνα μέτρα».  

Ένταση όμως προκλήθηκε την ώρα που είχε ολοκληρώσει την ομιλία του ο Γιώργος Κατρούγκαλος και δεχόταν ερωτήσεις, όταν ένας πολίτης πήρε τον λόγο κι άρχισε να τον κατηγορεί για τις πολιτικές, τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησης. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση πολλών μέσα στην αίθουσα που φωνάζοντας ζήτησαν από τον συγκεκριμένο πολίτη να αποχωρήσει. Μάλιστα κάποιος τον αποκάλεσε στέλεχος του ΕΠΑΜ και ο διαμαρτυρόμενος άρχισε να φωνάζει ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να σηκωθούν περισσότεροι από τους παραβρισκόμενους όρθιοι φωνάζοντάς του να σταματήσει. Τελικά αποχώρησε και το επεισόδιο έληξε, με τον υπουργό να διατηρεί πάντως την ψυχραιμία του συνεχίζοντας να απαντά στις ερωτήσεις που του έκανε το ακροατήριο για πάνω από μία ώρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου