7.2.18

ΟΞΥΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΣΚΑ - ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ



Η καταστρεπτική πυρκαϊά του περασμένου καλοκαιριού που μετέτρεψε έκταση 30.000 τ.μ. Κυθηραϊκής γής σε ένα σωρό με αποκαϊδια και μαυρίλα έχει περιγραφεί εκτενώς από όλα τα τοπικά και πανελλήνια ΜΜΕ.

Εκείνο που δεν ήταν σαφώς γνωστό ήταν οι λεπτομέρειες του θέματος καθώς και οι οιασδήποτε αστοχίες η λάθη τα οποία μεσολάβησαν έτσι ώστε η αναζωπύρωση και η επέκταση της να απαιτήσει από το όμορφο νησί μας να καταβάλει τον βαρύ αυτό φόρο γης στην οιανδήποτε ανευθυνότητα υπήρξε εκ μέρους της πολιτείας και των κυβερνητικών οργάνων.

Στο σημερινό δελτίο τύπου του Δήμου υπάρχει λεπτομερής αναφορά για τα πραγματικά γεγονότα από τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη τα οποία παραθέτουμε πιο κάτω για πλήρη ενημέρωση όλων των Ελλήνων και δη των Κυθηρίων.

Όπως αντιλαμβανόμεθα από τα συνοδευτικά ντοκουμέντα αλλά και από την παρούσα κατάσταση του Π.Κ. Κυθήρων τίποτε δεν έχει τελειώσει και ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ είναι παρών και εφιάλτης δεν είναι μόνον οι ελλείψεις αλλά μεγαλύτερος εφιάλτης είναι η αδράνεια του κράτους να ανταποκριθεί στις απλές αλλά ουσιαστικές υποχρεώσεις του προς τους πολίτες του.

Ελπίζουμε το κείμενο του Δημάρχου να πιάσει τόπο και να ξυπνήσει επιτέλους τον κ. Τόσκα από τον βαθύ του λήθαργο, ίσως και με ένα μικρό "σκουντηματάκι" από τον κ. Τσίπρα [που μάλλον θα πρέπει να έχει αρκετά ράμματα για την γούνα του.....]
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου